Ludbreg

 

Poziv za sudjelovanje u programu
„FAŠNJANSKOG SPELAVANJA VU CENTRU SVETA“

Poštovani!
S posebnim zadovoljstvom slobodni smo Vam uputiti poziv za sudjelovanje u programu „fašnjanskog spelavanja vu centru sveta“, u Ludbregu, koje će se održati po 163. put u našem gradu, ove godine u subotu 22. veljače 2020. godine.
Fašnička povorka i ovoga puta oživjet će pokladne običaje ljudi Ludbreškoga kraja, kroz ulice našega grada, a mi Vas pozivamo da budete dio te povorke i pokladnog veselja.
Ovim putem obavještavamo vas da svoj dolazak planirate do 13:00 sati na prostoru Trga Slobode (Gundulićeva ulica – parking Gradskog stadiona).
Na mjestu okupljanja dijelit će se poznati „ludbreški kraflini“, čaj i kuhano vino za sve sudionike povorke, a povorku ćemo početi formirati u 13:30.
Povorka kreće u 14:00 sati (vrtići i škole – odrasli), uz pratnju Puhačkog orkestra Grada Ludbrega i dolazi na glavni gradski Trg Svetog Trojstva, gdje uz spelavanje i huncutarije, počinje predstavljanje svake grupe ili pojedinca (vrtići i škole – odrasli).
Svi sudionici spelavanja primit će nagradu malog Princa i Princeze karnevala, a po završetku snimiti će se zajednička fotografija (dron) svih sudionika spelavanja vu Centru Sveta.
Tradicionalno fašničko druženje, uz glazbeni program i zakusku organiziran je za sve sudionike spelavanja.
Veselimo se Vašem dolasku!
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:
Mail: info@tz-ludbreg.hr
Mail: crni.macek.ludbreski@gmail.com
Ili kontakt osobe; Andreja Horvat, mob.: 098 834 796
Mišo 098 162 5210
Capa 098 399 587

 

Kontakt

Ivan Prpić predsjednik

tel./fax. 053/881-609

Mail: dom.kulture.senj@gs.t-com.hr

Gdje se nalazimo?

53270 Senj, Juriše Orlovića 2
Pučko otvoreno učilište “M.C.Nehajeva” Senj

Kontaktiraj nas

Share This